Canon EOS 7D

Napravljen da zadovolji strast fotografa. Sa senzorom od 18MP, snimanjem sa 8 kadrova u sekundi, ISO12800, inteligentnim tražilom i Full HD 1080 video zapisom, EOS 7D nudi neverovatno raznovrsne performanse.

Karakteristike

 • APS-C CMOS senzor od 18 megapiksela
 • Snimanje brzinom od 8 kadrova u sekundi
 • ISO opseg do 12800
 • Tražilo sa pokrivenošću od 100%
 • 19 krstastih AF tačaka
 • Sistem za merenje iFCL
 • Dual „DIGIC 4“ procesor
 • Full HD video zapis
 • Integrisani Speedlite Transmitter
 • Clear View II LCD ekran dijagonale 3 inča
 • Kućište od legure magnezijuma sa zaštitom životne sredine
Vi ste dizajnirali, Canon napravio

APS-C CMOS senzor od 18 megapiksela
EOS 7D nudi neverovatnu rezoluciju zahvaljujući CMOS senzoru sa 18 MP. Fotografima daje izbor fleksibilnosti i kreativnosti.

8 kadrova u sekundi
Standardnim snimanjem 14-bitnih fotografija sa 18 MP pri brzini od 8 kadrova u sekundi, rafalnim snimanjem 126 velikih JPEG slika; fotografi mogu da uhvate i detalje i akciju.

Visoka ISO osetljivost
EOS 7D pruža ISO brzinu do 6400, što omogućava snimanje iz ruke u uslovima lošeg osvetljenja. Sa mogućnošću proširenja do ISO 12800, za scene u uslovima lošeg osvetljenja, tamo gde je blic nepoželjan.

Tražilo sa pokrivenošću od 100%
Tražilo sa pokrivenošću od 100%, sa uvećanjem 1,0x pruža najkompletniji i prirodan prikaz objekta. Inteligentno tražilo pruža informacije o snimanju koje do sada nisu viđene kod modela EOS, uključujući elektronski nivo sa dve ose koji obezbeđuje savršene horizonte.

AF sistem sa 19 krstastih tačaka
Nov AF senzor sa režimima Zona i AF Tačka, pruža fotografima nove načine za izbor AF tačaka. Sve tačke su krstaste sa centralnom tačkom koju pružaju senzori f/2,8 i f/5,6.

Sistem za merenje iFCL
Novi senzor za merenje sa dva sloja i 63 zone analizira informacije o fokusu, boji i osvetljenju i pruža tačno i dosledno merenje.

DIGIC 4
Dual “DIGIC 4” procesor kompanije Canon u modelu EOS 7D omogućava neverovatnu reprodukciju boja sa CMOS senzora visoke rezolucije. DIGIC 4 takođe daje 14-bitnu obradu, izuzetno uklanjanje šuma, dug vek baterije, AF prepoznavanje lica i snimanje Full HD video zapisa.

Snimanje Full HD video zapisa
Izuzetne sposobnosti snimanja fotografija dopunjene su pomoću Full HD 1080 snimanja video zapisa, uključujući mogućnost izbora broja kadrova u sekundi i potpuno ručne komande.

Integrisani Speedlite Transmitter
EOS 7D uključuje sposobnost za upravljanje višestrukim Speedlite blicem bez ST-E2 ili 580EX II, i uključuje ugrađeni širokougaoni blic od 15 mm. Proširite vašu fotografiju sa blicem.

Clear View II LCD ekran dijagonale 3,0 inča
Clear View II LCD ekran dijagonale 3,0 inča ima rezoluciju od 920.000 tačaka, široki ugao pregledanja i novu čvrstu strukturu za poboljšano pregledanje slika u uslovima jake osvetljenosti. Režim prikaza uživo prikazuje slike u realnom vremenu na LCD ekranu i pruža tri režima automatskog fokusiranja.

Kućište od legure magnezijuma sa zaštitom životne sredine
Kućište od legure magnezijuma otporno na vremenske uslove, što je ekvivalentno modelu EOS-1N, ima sistem za čišćenje integrisan u EOS i životni vek zatvarača od 150.000 okidanja. EOS 7D je dizajniran tako da bude od koristi najzahtevnijim fotografima.

Izvor: Canon

Studio Mrdjenovic

Photo Print & Design Studio

Vojvode Radomira Putnika 23, Banja Luka

Izrada fotografija, štampa na slikarskom platnu, izrada foto knjiga, uramljivanje slika, foto posteri...